Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen binnen Nederland € 5,00 ongeacht het volume of gewicht. Vanaf € 75,00 wordt je bestelling gratis verzonden. Voor de rest van Europa zijn de verzendkosten €6,95 en worden zendingen vanaf €100 gratis bezorgd. Ophalen in de winkel in Zierikszee of op een markt of beurs waar Kleine Duimpjes staat, is mogelijk op afspraak. Al onze postzendingen verlopen via PostNL.

Wat is de levertijd van een bestelling?
Wij streven ernaar om je bestelling op werkdagen binnen 24 uur te verzenden maar door drukte, een product dat niet op voorraad is of door andere omstandigheden, kan de verzendtijd oplopen tot 3 werkdagen. Indien er haast is bij een bestelling, kun je contact met ons opnemen. Producten worden waar mogelijk in gerecyclede dozen verzonden om het milieu minimaal te belasten en de verzendkosten zo laag mogelijk te houden.

Ik zoek een product van een merk dat jullie leveren maar niet in het assortiment voor komt; is levering mogelijk?
Van de merken die in de webwinkel te vinden zijn, kan in principe elk product uit het huidige assortiment geleverd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Hoe zit het met retourneren?
Producten die niet naar wens zijn, kunnen binnen 7 werkdagen worden geretourneerd. De verzendkosten en risico van het retourneren zijn voor de klant. Gelieve bij het retourneren je gegevens (naam, adres, bankgegevens) vermelden. Zonder gegevens is het ondoenlijk om de juiste persoon te traceren en zal er gewacht worden tot er contact met Kleine Duimpjes wordt opgenomen. Je ontvangt het aankoopbedrag binnen 15 dagen op de opgegeven bankrekening retour. Indien de gehele bestelling geretourneerd wordt, wordt het aankoopbedrag inclusief verzendkosten geretourneerd.
Indien je een product wilt retourneren, kun je contact opnemen via info@kleineduimpjes.nl. Graag duidelijk vermelden welke producten geretourneerd worden.

Voor teruggave van het aankoopbedrag, dienen alle artikelen die geretourneerd worden, in de originele verpakking te worden teruggestuurd en, indien van toepassing inclusief prijskaartjes, ongebruikt en onbeschadigd te worden geleverd.

De waardering van kleineduimpjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 8 reviews.