Over ons

Kleine Duimpjes: duurzame producten, kleding en speelgoed

Kleine Duimpjes is in 2014 ontstaan vanuit het ideaalbeeld van Manou. Manou en Arriënne vonden elkaar in dit ideaalbeeld in 2019. Sindsdien wordt de webshop gerund door Arriënne.

 

Het is een ideaalbeeld waarin kinderen nog kind mogen zijn. Waarin ze spelen met speelgoed waarbij hun fantasie helemaal overloopt in het spel.

Een ideaalbeeld waarin kinderen alleen maar veilige kleding dragen, geproduceerd van duurzame stoffen.

Een ideaalbeeld waarin kinderen opgroeien met ouders in een thuis vol warmte, liefde, gezelligheid en met respect voor onze medemens en onze aarde.

Kleine Duimpjes is een webshop waarbij duurzaam, antroposofisch en natuurlijk ouderschap centraal staan. Kleine Duimpjes verkoopt producten die aansluiten op dit thema.

In de webshop vind je houten speelgoed, duurzame kinderkleding in de maten 50 t/m 122/128 (deze kleding is geproduceerd van biologisch katoen, wol of zijde), prachtige wenskaarten, producten voor op de seizoenstafel, viltpakketten, breiwol, prentenboeken, boeken die aansluiten bij natuurlijk ouderschap, verzorgingsproducten, producten voor Nieuwetijdskinderen en edelstenen.

Arrienne

Kopers ervaringen

Scroll naar top