Shop

Oekonorm Vingerverf – Rood, Blauw, Geel, Groen

Vingerverf set 4 potjes met de kleuren rood, blauw, geel en groen.

Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende heldere en levendige kleuren. De verf is goed te verdunnen, mengen en is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.

 11,95

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer.
De in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen.
Druppelvrije verf met een perfekte dek- en lichtkracht zijn kenmerkend voor deze natuurlijke vingerverf – de vingerverf is, wanneer het droog is, overal af en uit te wrijven.
Het is tevens water oplosbaar en uitwasbaar.
Natuurlijke, levendige kleuren gemaakt van natuurlijke stoffen. Goed en makkelijk te schilderen met vingers, borstel of spons op papier, glas, hout en andere oppervlakken.
Deze natuurlijke vingerverf voor kinderen, kunstenaars en ambachtslieden bevordert de creativiteit en maakt hen nieuwsgierig om te experimenteren. De verf is niet giftig.
Betrouwbare kwaliteit. Voor gebruik in basisscholen en speciaal onderwijs, therapeutische programma’s en andere creatieve therapieën.
Let op: Kinderen jonger dan 3 jaar moeten worden begeleid door volwassenen.
Inhoud: Natuurlijke voedingsmiddelen en additieven, zoals gezuivert krijt en voedsel kleurstof en natuurlijke pigmenten
NAWARO vingerverf is lactosevrij maar niet glutenvrij.

Extra informatie

Merk

Oekonorm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oekonorm Vingerverf – Rood, Blauw, Geel, Groen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share